Originalmålning av Saab-37 Viggen

Här kan Du annonsera flyg- och flyghistoriskt relaterade prylar och tjänster. SFF tar inget ansvar för lagda annonser utan alla affärer är helt en fråga mellan köpare och säljare.
Kommersiella annonser accepteras ej.
Den som agerar oseriöst på detta forum kommer att blockeras så snart SFF webbmaster får kännedom om att sådant förekommit.

Moderator: Sven-Erik Jönsson

Originalmålning av Saab-37 Viggen

Inläggav Kant » 01 jun 2015, 22:52

Jag, Rolf Kant har via internet lärt känna en grekisk flygkonstnär,Kostas Kavvathias.Han är duktig,har gjort originalmålningar till grekiska flygvapnet och gör box-art till de stora kinesiska plastmodelltillverkarna TRUMPETER och Hobby Boss.Han har ett konstnärligt intresse för Saab-37 Viggen och skulle vilja göra ett konstverk,men då utifrån sin egen fria inspiration.
För att genomföra sitt projekt behöver Kostas på förhand veta om det är realistiskt.Han skulle därför vilja undersöka om det finns ett intresse i Sverige att köpa reproduktioner av detta original.
Jag har blivit engagerad av detta och skulle vilja hjälpa honom efter förmåga.Jag tänkte då på SFF.Det borde finnas många personer i Sverige med en relation till Viggen.
Min tanke med denna tråd är därför, att den som vill förvärva en unik reproduktion av en originalmålning av Saab-37 Viggen av Kostas,skall kontakta antingen Rolf Kant eller Kostas direkt.
Finnes ett intresse så att Kostas genomför projektet,blir det förmodligen,som vanligt är med flygkonst,ett begränsat antal numrerade reproduktioner.
Tycker Du detta låter intressant så tag kontakt med Rolf Kant rolf.kant@telia.com eller Kostas:
http://www.kostaskavvathias.com
https://www.facebook.com/kostas.kavvathias.9
Vi kommer att besvara alla frågor efter bästa förmåga.
Kant
 
Inlägg: 8
Blev medlem: 27 maj 2015, 17:23

Återgå till Köp-, byt- och sälj

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst