FLIT i Linköping, en huvvans trevlig tillställning...

Välkommen till Flyglitteraturgruppens Flygboksforum. För mer info om Flyglitteraturgruppen Malmen se http://www.flyglitteratur.se
Vi vill lägga upp, de under bokåret (1/6 - 31/5), utgivna böckerna i var sin tråd och ser gärna att du som har läst eller bläddrat igenom en flygbok lägger ut en recension, bokpresentation eller andra kommentarer om boken i respektive tråd. Korta kommentarer i stil med att en bok är bra eller dålig är inte vad vi önskar, utan en kommentar bör motiveras och vara utfyllande. Vi är också tacksamma för information om nya flygböcker som kommer ut. Flygböcker i nybokslistan måste uppfylla vissa <kriterier> och böcker som vi inte menar har sin plats i boklistan vill bli placerade i en egen avdelning. Vi förbehåller oss rätten att redigera/moderera innehållet i texten.
Det skall särskilt påpekas att Flyglitteraturgruppen inte är en underavdelning inom Svensk Flyghistorisk Förening, men att vi samarbetar med varandra i vissa avseenden.
Moderatorer för denna katergori är Mats Averkvist och Henrik Tisell som båda ingår i FLIT gruppen.

Moderatorer: Mats Averkvist, Henrik Tisell, Sven-Erik Jönsson

FLIT i Linköping, en huvvans trevlig tillställning...

Inläggav Hans Krensler » 09 okt 2015, 14:04

...och jag vill tacka alla inblandade, nästan ingen nämnd men ingen glömd. En vill jag nämna, Sven Scheidebauer, att han tillsammans med Ola övertalade mig att deltaga, och att han satte en så utmärkt stämpel på de två dagarna! En naturbegåvning, inte bara i snapsvisornas ädla värld...! Tack igen.

Mvh Hans K
Hans Krensler
 
Inlägg: 340
Blev medlem: 24 feb 2008, 18:50
Ort: Schweiz

Återgå till Flyglitteraturgruppens Flygboksforum

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst