Läs detta innan Du postar inlägg - instruktioner och regler

Välkommen till Flyglitteraturgruppens Flygboksforum. För mer info om Flyglitteraturgruppen Malmen se http://www.flyglitteratur.se
Vi vill lägga upp, de under bokåret (1/6 - 31/5), utgivna böckerna i var sin tråd och ser gärna att du som har läst eller bläddrat igenom en flygbok lägger ut en recension, bokpresentation eller andra kommentarer om boken i respektive tråd. Korta kommentarer i stil med att en bok är bra eller dålig är inte vad vi önskar, utan en kommentar bör motiveras och vara utfyllande. Vi är också tacksamma för information om nya flygböcker som kommer ut. Flygböcker i nybokslistan måste uppfylla vissa <kriterier> och böcker som vi inte menar har sin plats i boklistan vill bli placerade i en egen avdelning. Vi förbehåller oss rätten att redigera/moderera innehållet i texten.
Det skall särskilt påpekas att Flyglitteraturgruppen inte är en underavdelning inom Svensk Flyghistorisk Förening, men att vi samarbetar med varandra i vissa avseenden.
Moderatorer för denna katergori är Mats Averkvist och Henrik Tisell som båda ingår i FLIT gruppen.

Moderatorer: Mats Averkvist, Henrik Tisell, Sven-Erik Jönsson

Läs detta innan Du postar inlägg - instruktioner och regler

Inläggav Sven-Erik Jönsson » 25 mar 2009, 11:59

Vi har regler för vårt Forum som vi ber Dig respektera. Dessa finner Du i vänstermarginalen på vår webbsida http://www.flyghistoria.org under rubriken Forum. Där finner Du även en checklista med diverse tips om hur Du kan lägga in länkar och bilder.

När Du registrerar Dig som användare av vårt forum, gör vi en manuell kontroll för att gallra bort spam-spridare och andra icke seriösa användare. Om Du använder synonym och e-postadress där vi inte kan identifiera vem som är sökande, så kommer vi inte att aktiverar Dig som användare.

Moderatorer är Fredrik Zetterberg, Fredric Lagerquist och Kenneth Göransson.

Bild

Bild

För ytterligare information om olika forumfunktioner, gå in på

http://www.flyghistoria.org/forum-instrukt_phpbb.htm

Här hittar Du bl.a. instruktioner för hur Du kan lägga in externa länkar och foton i Dina inlägg.

/Sven-Erik Jönsson
Användarvisningsbild
Sven-Erik Jönsson
Site Admin
 
Inlägg: 9802
Blev medlem: 06 feb 2008, 12:19
Ort: Haverdal, Halmstad

Återgå till Flyglitteraturgruppens Flygboksforum

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst