Sida 1 av 1

INTE ens "våra" egna inlägg kan visas på forumet.?! exempel:

InläggPostat: 17 jul 2019, 19:47
av Bengt Ekbladh
INTE ens "våra" egna inlägg kan visas på forumet.?!
exempel:
följande inlägg gjorde jag enl.nedan::
Bengt Ekbladh » 10 okt 2018, 17:15
HKP-10 Super Puma sale
kolla::
forum3.sff.n.se/viewtopic.php?f=1&t=19216
viewtopic.php?f=1&t=19216
Sorry får inte länken

...Kollar du på länken får du::
""Not Found""
...Ger detta någon vägledningI
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
JÄKLIGT mysko tycker jag.
Vad säger ni?
...
Men om man söker på rubriken på nätet med samma fråga (HKP-10 Super Puma sale)
Vad får du då?
Jo det jag hänvisade till....!
https://www.helis.com/database/news/sup ... weden-sold
https://www.helis.com/database/news/sup ... weden-sold
alltså vad jag hänvisade till ....men inte ses hos SFF !
...
VAD är detta?
Skulle vilja ha en förklaring (trots semestertider)

Re: INTE ens "våra" egna inlägg kan visas på forumet.?! exem

InläggPostat: 17 jul 2019, 20:51
av Sven-Erik Jönsson
Jag kollade upp ditt inlägg den 10 okt 2018 och lägger nedan in rätt url till tråden:

Med denna länk fungerar.
http://forum.flyghistoria.org/viewtopic.php?f=1&t=19216&p=50849&hilit=HKP+10+Super+Puma+sale#p50849

Är det rätt webbadress du lagt in? Kan inte se att den url finns i någon tråd.

Hälsningar
Sven-Erik

Re: INTE ens "våra" egna inlägg kan visas på forumet.?! exem

InläggPostat: 17 jul 2019, 21:57
av Bengt Ekbladh
Tack Sven -Erik
När jag lägger till en länk kollar jag ofkås att det funkar..
annars sker ingen publ.
I detta fall var det enl. mig ok ...ock det funkade
Tydligen fallerade något någonstans ?
Tydligen dålig på url..Fast det funkade då jag sände det!
....jaja men vill du se HKP-10 Super Puma sale
viewtopic.php?t=19216
eller
viewforum.php?f=223

är du välkommen

Re: INTE ens "våra" egna inlägg kan visas på forumet.?! exem

InläggPostat: 18 jul 2019, 07:24
av Sven-Erik Jönsson
OK,
men jag noterar att du inte lägger in url-adressen mellan de båda "[url][url]"
Enklast gör du det genom att markera hela url-adressen och klicka på knappen URL eller bara skriva in den mellan parenteserna ]och[ utan mellanslag, så fungerar det säkrare.
Kan vara därför du haft problem.
/Sven-Erik